Kunstroute en diner in het mais

Een uniek evenement in de Schermer van zondag 28 augustus 2011 tot en met zondag 11 september 2011.

Burgemeester Dhr. PG. Moeijes van de gemeente Schermer opent op zondag 28 augustus om 12.00 uur de Kunstroute en Diner in het mais.

Michiel en Julia Broersen van de Zorgboerderij De Schermer en de kunstenaars van kunstenaarscollectief De Schermer zijn initiatiefnemers van dit unieke evenement. Er wordt een route gekapt in het maisveld, hierover heen komen weer houtsnippers,zodat het een bewandelbare route wordt voor iedereen. Doordat het mais zo hoog is ontstaat er een aparte sfeer van verstilling, warmte en alleen mais.

Tijdens de route word je verrast door prachtige kunstwerken en een restaurant met terras midden in het mais. Natuur en kunst worden zo met elkaar verweven.

[quote]Het diner is een initiatief van Michiel en Julia Broersen. Zij bouwen samen met alle mensen, die op de Zorgboerderij werken, een restaurant met terras in het mais.
De kunstenaars, die hun atelier hebben op het erf, dragen zorg voor het kappen van de kunstroute. Remco en Ylenia Borsato, de Italiaanse koks, en Pim van Vlaanderen en Arend
Gerritsen, de Spaanse koks, staan garant voor een overheerlijk diner bestaande uit biologische producten.[/quote]

Dit evenement kan dan ook alleen plaatsvinden doordat iedereen samenwerkt en het met elkaar neerzet!!!!