Kunst10daagse Bergen 2011

[dropcap1]D[/dropcap1]e Kunst10daagse 2011 is een evenement waarbij meer dan 200 kunstenaars exposeren op evenzoveel locaties in het lommerrijke kunstenaarsdorp Bergen in Noord- Holland. Traditioneel vindt deze festiviteit plaats gedurende de laatste 10 dagen van de maand oktober en is daarmede oprecht een cultureel herfstfestival.

De Kunst10daagse is  breed  geprogrammeerd met een artistiek en toegankelijk palet aan beeldende kunst; zowel schilderkunst als beeldhouwwerk, fotografie, etsen en keramiek. Daarnaast staan er op meerdere locaties in Bergen muziek- en toneel- voorstellingen op het programma.

Wilma Hoebee heeft een ster gekregen van de kunstcommissie die o.a. bestaat uit: Paul de Winter, oud-burgemeester van Bergen; Lambert Quant, oud-burgemeester van Schoorl en oud-voorzitter van Museum Kranenburgh; Jan Ritsema, oud-burgemeester van Bergen; Joop Leeuwenkamp, architect; Carry Slee, auteur; Adriaan van Dis, auteur; Youp van ’t Hek, cabaretier en Jeroen Krabbé, acteur-regisseur-schilder.

Wilma krijgt door deze ster een aparte expositie in Hotel Blooming met de andere ster kunstenaars.

[button_grey name=”Wilma Exposeert bij Luca Dekker, kunstschilder, op Komlaan 7 in Bergen.” url=””]